Cazare

Pensiunea Calutul de Mare

Costinesti, sat Costinesti, str. Albatrosului, nr. 15

Pensiunea Calutul de Mare se afla in elegantul cartier de vile din nordul Costinestiului, intr-o zona linistita, la mai putin de 100 m de plaja si 15 min de Discoteca Tineretului. 

Apartament Magic

Costinesti, sat Costinesti, str. Tineretului, nr. 66

Complexul Magic Costinesti este situat in centrul Costinestiului, la 100 m de plaja(3 min de mers pe jos), pe strada Tineretului nr. 66. 
Apartamentele sunt cu 2 camere si dispun de tot confortul necesar unei vacante de vis: aer conditionat, cablu tv, apa calda, bucatarie proprie etc.

Maria Residence

Costinesti, sat Costinesti, str. Portului, nr. 19

Complexul Maria Residence este situat pe faleza Costinestiului, in prima linie cu vedere directa la mare, fata in fata cu Epava* Evanghelia , la 10 m de plaja si 10 min de mers pe jos de centru, pe strada Portului Nr. 19 (fata in fata cu Epava - Blocul Albastru) .

Hotel Prestige

Aleea Litoralului, Nr. 3, 900050 Costineşti, România

Situat în centrul stațiunii de vară Costinești, la doar 50 de metri de plajă, Hotel Prestige oferă cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit, parcare gratuită și acces facil la restaurante, cluburi și magazine.

Situat pe o plajă din Costinești, hotelul cu aer condiționat oferă acces WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Vila Rasarit de Soare

BTT Costinesti, 907090 Costineşti, România

Vila Rasarit de Soare este situată direct pe plaja din Costinești și oferă o grădină cu facilități de grătar gratuite și terasă.

Apartament Calin

Strada Pescăruşului 1, 907090 Costineşti, România

Oferind vedere la mare, Apartament Calin este situat în cartierul Costinești, pe malul plajei Costinești, la mai puțin de 1 km de naufragiul Costinești și la 1,8 km de parcul de distracții Costinești.

Hotel Atena

str. Aurel Vlaicu nr 36, 907090 Costineşti, România

La doar 400 de metri de Marea Neagră, Hotelul Atena se află în secțiunea nordică a Costineștiului, o mică stațiune aflată la 35 km de Constanța. Este disponibil Wi-Fi gratuit.

Pensiunea Maria

Emil Costinescu Nr.18, 907090 Costineşti, România

Situată în Costinești, Pensiunea Maria Costinești are facilități de grătar, grădină, terasă și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Proprietatea este situată la 150 de metri de plaja Costinești.

Situată la 500 de metri de naufragiul Costinești și la 3,1 km de parcul de distracții Costinești, Casa Bellevue oferă camere în Costinești.

Vila Cosmin

Gradinilor 1, 907090 Costineşti, România

Vila Cosmin are facilități de grătar, terasă și vedere la grădină, la Costinești, la 500 de metri de parcul de distracții Costinești.

Hotel Cris

Aleea Studențească, 907090 Costineşti, România

Hotelul Cris oferă cazare în Costinești și oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. Parcarea privată gratuită este disponibilă